Collection of Eszti Berzsan's drawings

Eszti Berzsán Illustrations

Eszti Berzsán Illustrations

Becoming Cartoon Characters 21.

2016. szeptember 13. - EsztiBerzsanIllustration

Gyönyörű napot nektek! Ez a hosszúra nyúlt szeptemberi nyár nekem nagyon tetszik. Persze tudom, forróság van, nem enyhül... este azért jól esne egy kis hűsítő szellő - ami csak nincs... -, de mégis jó. Valahogy elmaradt az a szokásos "ittazőszmegint" hangulat, és a nyár melegsége ölelget még mindig. Szóval én bírom! :D

Hoztam három újabb portrévarázslatot Nektek, mindegyiket szerettem készíteni, mindegyik másért a kedvencem. Az első egy igazi mesevilág. Bea azt kérte tőlem, hogy álmaink tündérországát fessem a gyerekek köré, és úgy, hogy jól álljon a Kicsi Fiúnak és a Kishercegnőnek is. A kékek és rózsaszínek olyan arányban szerepelnek a képen, hogy kifejezzék mindkét Gyermeket. 

A szerelmes autózós festmény egy esküvőre készült az ifjú párnak ajándékba. Maga a fotó olyan jó, amiből kiindultunk, hogy azonnal megfogott, a hangulata, a pillanat. Imádom :)

A harmadik festmény egy gyönyörű családot ábrázol. Azt szerették volna, ha a festmény egy az egyben a fotóról készül, semmi változtatást nem kértek. A kép elkészült, amiről nagyon nagy méretben kérték a nyomtatást. Annyira jól néz ki A/1 méretben egy ilyen festmény, hogy én is mindig meglepődöm! Gyönyörű, mutatós, igazi dísze lehet a lakásnak. Alexandráék Kisbabája azóta megszületett, és hamarosan új családi kép készül majd róluk, már alig várom, hogy megfesthessem! :) Gratulálok és sok boldogságot kívánok Nekik!

Íme a képek:

A bejegyzés trackback címe:

https://esztiberzsan.blog.hu/api/trackback/id/tr9511701351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása