Collection of Eszti Berzsan's drawings

Eszti Berzsán Illustrations

Eszti Berzsán Illustrations

About me/Rólam

2015. december 19. - EsztiBerzsanIllustration

 14725479_382411482090018_8788400862737971418_n.jpg

Welcome!

I am Eszti Berzsan, graphic artist, Illustrator.

People often ask me the question 'How long I have you been drawing?' Well, as far as I remember, I've been drawing since I was a little girl. So when I needed to decide which career to choose, there was no question as to which way to go ~ I've gained an Art Diploma. I love the feeling of creating and illustrating. It is a really special thing that my daily work is my passion at the same time.

Illustrating starts much earlier than sitting down to the table, switching the lights on, putting good music on and starting drawing. That is the end result. It starts much earlier.

Honestly ~ I am creating, planning and getting inspiration all the time. As I am travelling in the city and watching the people walking around me, they suddenly turn to characters and cartoon figures in my imagination and become inspiration for my illustrations later on. So when I need a new figure, I just call them back from my mind and they appear on my white paper. Everything in life that I come across becomes an inspiration, even the most little details stuck in my mind. My aim is to create special and beautiful illustrations and to draw about things which only live in our imagination. I'm interested in fashion design and love children's illustration, just as well as more serious subjects.

 

Szeretettel üdvözöllek!

Berzsán Eszti vagyok. grafikusművész, Illusztrátor.

Gyakran felteszik nekem azt a kérdést, hogy mióta is rajzolok. Nos igen, kisgyermek korom óta, amennyire vissza tudok emlékezni, mindig is rajzoltam. Így később nem volt kérdés a továbbtanulás, művészeti végzettséget szereztem. Számomra a rajzolás, az illusztráció, az adni tudás valójában örök szerelem. Igazi kiváltság, hogy azzal foglalkozhatok nap mint nap, aminek minden pillanatát élvezem.

Illusztrálni nem akkor kezdek el, amikor leülök az asztalomhoz, bekapcsolok egy hangulatos zenét, jól kivilágítom a papírt magam előtt és a kezembe veszem az eszközeimet. Már sokkal korábban... voltaképpen mindig alkotok, tervezek, inspirálódom. 

Gyakorlatilag a nap minden szakában képek jelennek meg a fejemben. Ha utazom a városban, nézem az embereket, és sokszor karakter tervekként, már készre rajzolt figuraként mozognak tovább képzeletem világában. Aztán egyszer csak, amikor szükség lesz rájuk, visszaköszönnek a papíromról. Figyelem a környezetemet, az apró részletek is jól megragadnak a fejemben, inspirál minden, amit csak átélhetek. 

Célom, hogy igényes, szép illusztrációkat készítsek, a valóságon túl megrajzoljam azt is, ami csak a képzeletünkben él, és a képeimmel örömöt szerezzek, gyönyörködtessek, üzenjek. Nagyon szeretem az élénk színeket, szeretek játszani a textúrákkal a festővásznon, imádom ahogy egy vastagabb festékréteg valódi formákat képez az ecsetem nyomán az absztrakt festményeimben. Érdekel a divat világa, a gyermekek képvilága, de a komolyabb témák sem állnak távol tőlem. 

Elérhetőségeim:

email: berzsaneszti@gmail.com

 

facebook oldal: https://www.facebook.com/Eszti-Berzs%C3%A1n-Illustration-865794050202903/timeline?_rdr=p 

A bejegyzés trackback címe:

https://esztiberzsan.blog.hu/api/trackback/id/tr698184178
süti beállítások módosítása