Collection of Eszti Berzsan's drawings

Eszti Berzsán Illustrations

Eszti Berzsán Illustrations

Birthday Gift

2016. április 18. - EsztiBerzsanIllustration

Az alábbi sorozat nagyon közel áll a szívemhez. Két legjobb barátnő emlékezetes pillanatait rajzoltam meg egyikük szülinapja alkalmából. Egy nap három örök pillanata. Szeretem a stílusát, a színeit, a kontúrokat, a könnyedségét, az üdeségét... mindent, ahogy van. Rajzolni is élmény volt, minden pillanatát élveztem. Most megmutatom Nektek, mivel már átadásra került az ajándék - egyben keretezve a három kép - és nagy örömet okozott. 

These 3 pictures are birthday gifts for a young lady. One of them surprised her best friend with this unique gift. If you want me to draw your life moments, please write me an email: berzsaneszti@gmail.com :) Have a nice day!

Íme, Ti is megcsodálhatjátok:

 

 

anikomikolaiegybenkicsi.jpg

 

Ha pedig esetleg kedvet kaptatok hozzá, hogy Titeket is megrajzoljalak ilyen formában, a Ti életetek legszebb örök pillanatait szeretnétek megőrizni egy teljesen egyedi, különleges, rajzos formában, ne habozzatok, írjatok bátran egy emailt a berzsaneszti@gmail.com -ra! :) Várom leveleiteket, szép napot Nektek, vigyázzatok magatokra és egymásra! Eszti. 

A bejegyzés trackback címe:

https://esztiberzsan.blog.hu/api/trackback/id/tr748638928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása