Collection of Eszti Berzsan's drawings

Eszti Berzsán Illustrations

Eszti Berzsán Illustrations

Bébi gonosz sorozat...

2017. október 02. - EsztiBerzsanIllustration

Helló Mindenki! 

Itt az újabb meglepetés: Úgy gondoltam, megrajzolom a Walt Disney mese gonosz szereplőit kisgyermekként és ártatanként. A Bébi gonosz sorozat első tagja: 

Ratcliffe kormányzó (a Pocahontas c. meséből) kisfiúként: bajusz, ráncok és ármány nélkül... 

Szörnyella de Frász (101 kiskutya)


 

 

Ursula, a tengeri boszorkány (Arielle, a kis hableány)

 

 

Demona (Csipkerózsika)
Hádész, az alvilág istene (Herkules)
Gonosz királynő (Hófehérke)
Hook kapitány (Pán Péter)
Aranyhaj mostohája (Aranyhaj és a nagy gubanc)
Jafar, a varázsló (Aladdin)
Megérkezett a Bébi-gonosz sorozat legújabb tagja: Hamupipőke gonosz mostohája bájos kislányként tüllszoknyában és balettcipőben, játék Luciferrel a kezében... Remélem szeretitek őt is...
Cuki bébi Izma Ő az Eszeveszett birodalom furmányos tanácsadónője ártatlan bébiként... Egyébként az Eszeveszett birodalom annyira jó mese, kedvencem Kronk és a sok ötlet, amit megrajzoltak ebben a mesében! Remek!!!! 
Frolo az a Disney-gonosz, akitől a mai napig kiráz a hideg... valahogy annyira emberi és annyira valóságosan gonosz, hogy szándékosan majdnem kihagytam a sorozatból... nehezen hiszem el róla, hogy volt valaha ártatlan... de hát... ha Bébi-gonoszok, akkor neki aztán biztosan itt a helye Szóval hogy ne hiányozzon, nekigyűrkőztem és levetkőztettem Frolóról is az ármányt, elképzeltem, milyen lehetett bájos, ártatlan kisfiúként, ahogy iskolába indult és még egy utolsó pillantással búcsúzott szeretett anyukájától a kertkapunál... így hát elkészült Froló is, mint Bébi-gonosz... 
Remélem tetszett és nagy örömöt okozott nektek.
Legyen további csodaszép délutánotok!
Sok puszi!
Eszti

A bejegyzés trackback címe:

https://esztiberzsan.blog.hu/api/trackback/id/tr4712918449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása