Collection of Eszti Berzsan's drawings

Eszti Berzsán Illustrations

Eszti Berzsán Illustrations

Újév van, másodika és hétfő...

2017. január 02. - EsztiBerzsanIllustration

Boldog Új Évet Kívánok Nektek! :)

Másodika van, visszazökkenünk a munkába, a régi kerékvágásba, az ünnepek, a csillogás, a finomságok és pihenés után újra indul az élet, és jönnek a napok egymás után. Sokszor szürke, téli, hideg napok - és olyan messze még a tavasz. Azt mondom: legyen ünnep 2017-ben minden, ami csak lehet! Névnap, szülinap, évforduló, legyen az egy szerelem vagy barátságok köttetésének évfordulója, legyen ünnep a véletlen találkozás, ünnepeljük meg az életet, a pillanatot, hogy együtt vagyunk, hogy boldogok vagyunk, legyen ünnep minden nap!!!

Az ünnepek időszaka így decemberben számomra az egyik legkedvesebb időszak az évben. Ilyenkor megáll egy kicsit minden, és egymásra, szeretteinkre figyelünk. Remélem, jól telt a karácsony és a két ünnep közti néhány nap Nálatok, volt benne minden, ami kell, pihenés, hangulatok, nevetés, evés, ivás (persze mértékkel :D), boldogság, ajándékok, meglepetések, meghitt beszélgetések, baráti-családi együttlétek, buli és nagy alvások...

Így feltöltődve kezdhetünk bele egy új kalandba, a 2017-es esztendőbe. Várom, mit hoz... várom a jó meglepetéseket, és hogy kibonthassam az év nagy ajándékát, amit rejteget számomra... még nem tudom, mi lehet az, az új év engem mindig meglep valamivel! :) A 2016-os év nagy meglepetése az oldalam (Eszti Berzsán Illustrations) elindulása volt, az új blogom, instagram oldalam... és az, hogy ennyien szeretitek, követitek a munkáimat. Ez hatalmas ajándék, és hálás szívvel erre gondoltam a karácsonyfa alatt is szenteste - boldog vagyok, köszönöm, hogy vagytok! 

 

Ebben az évben kicsit változtatok a blogomon, sokkal több személyes bejegyzést tervezek, és hosszabb írásokat a képeim mellé :) Remélem szeretni fogjátok :) 

És akkor most... újult erővel nézzünk előre az új évbe, azzal a gondolattal, hogy mindentől csak erősebbek leszünk, és képesek vagyunk megbírkózni és győztesen kikerülni az előttünk álló - néha nem könnyű - feladatokból, helyzetekből. 

Sikerekben, egészségben, örömben, szép pillanatokban, csupa jó meglepetésben gazdag, boldog új esztendőt kívánok Nektek!

 

 

unnepelj2017benkicsi.jpg

 

ujevimalackicsi.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://esztiberzsan.blog.hu/api/trackback/id/tr4112090275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása