Collection of Eszti Berzsan's drawings

Eszti Berzsán Illustrations

Eszti Berzsán Illustrations

Becoming Cartoon Characters 16.

2016. július 27. - EsztiBerzsanIllustration

Sziasztok! Folytatom az új portrék bemutatóját... :)

A következő családi portré Megálmodójának különleges kérése az volt, hogy az itt látható halvány, pasztelles színű és formavilágú virágok keretben, koszorúként jelenjenek meg a kép körül, illetve, hogy a kép is halvány, zsenge, üde színvilágot kapjon. Olyan boldog voltam, amikor elküldtem Neki a kész festményt, és azt válaszolta, hogy nagyon tetszik, hogy pont erre gondolt, és hogy tökéletesen megértettem, mit is szeretne... pedig nem is találkoztunk személyesen :) Nekem a visszajelzéseitek nagyon sokat számítanak, és ezúton köszönöm Nektek az összes eddigi leveleteket!!!

krisztinahegedusinsta.jpg

Ez a négy tagú kis család egy olyan családi portrét rendelt, aminek a színvilágát, hátterét rám bízták... annyi volt a vágyuk, hogy a kisbaba arca jobban látszódjon a festményen, ne forduljon annyira lefelé (ahogy alszik). Minden megvalósítható! Lehet több különböző fényképről rajzolni, lehet máshonnan rajzolni az arcot, a mozdulatot, sőt, más ruhákat is kaphattok, ha azt álmodjátok meg...! :) A kisfiú sapkáján annyira megfogott az a sárga, és olyan jól mutat együtt a sárga a feketével (egyébként ez a két szín együtt használva a legfigyelemfelkeltőbb hatású!), hogy nem volt kérdés: sárgás hátteret kapott a kép. Nézzétek csak: 

editzekeinsta.jpg

 

Ha tetszenek ezek az egyedi, különleges portrék, keressetek bátran, rendeljetek, írjatok nekem a berzsaneszti@gmail.com email címre! :) Várom leveleteket! 

If you like my portraits, write me an email to the berzsaneszti@gmail.com address, and order a picture!! :) It is really unique. 

A bejegyzés trackback címe:

https://esztiberzsan.blog.hu/api/trackback/id/tr468917580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása