Collection of Eszti Berzsan's drawings

Eszti Berzsán Illustrations

Eszti Berzsán Illustrations

Becoming Cartoon Characters 10.

2016. április 19. - EsztiBerzsanIllustration

Nap mint nap új mese-portrék születnek.

Izgalmas dolog ez a "fotóról-rajzfilmfigurává-tervezés"... gyakorlatilag MINDEN a fényképtől függ. Amikor jó fotót kapok, valami van benne, ami megfog, egy mosoly, egy elkapott édes pillanat, éles színek, egy izgalmasabb háttér, egy csinos ruhadarab, vagy csak ártatlan nagy szemek, amik éppen pont "úgy" néznek rám... akkor kész, megvan a karakter, beugrik egy kép, és már megvan a fonal amin el tudok indulni. Ilyenkor nagyon élvezem a munkát... olyan egy jó fénykép, mint egy ajándékcsomag szalagja: meghúzom a végét és kibomlik, ami a dobozban van. Ez a felfedező munka, ami a tervezéssel jár (meglátni, kibontani, kikutatni, összeállítani, megrajzolni mindazt, ami egy fényképben - és a fényképen szereplőkben - rejlik, miközben bizonyos stílusjegyeket betartva határozottan irányítom a saját tervezési menetemet és ALKOTOK). Minden egyes rajz más, mindegyiknél külön ki kell találnom az ahhoz illő stílust, színvilágot, formavilágot. Ezért lehet az, hogy valahol kicsit jobban a mesék világába hajlanak a karakterek (hú, ezt nagyon szeretem!), van ahol pedig a környezet, a ruhák (pl. mesehősök, képregényhősök ruhái, amit a szereplők viselnek) teszik mesésebbé a rajzot. 

Amikor több különböző fényképet kapok, az egyiken az arc a jó, a másikról a mozdulatot szeretnék, a harmadikat pedig "valahogy bele kellene komponálni"... és még egy kis Kedvenc is szerepeljen rajta - egy következő külön fotóról... na ez mindig izgalmas, mert gyakorlatilag a fotók csak kiindulópontot jelentenek, az egész képet, a mozdulatot, néha még az arckifejezést is én magam alkotom meg... Annyira várom a visszajelzéseket, hogy hogy tetszik az alkotásom. Boldog vagyok, mert mindig örömöt okoznak a rajzaim és amikor ajándékba adják, az ünnepeltek is nagyon szoktak örülni neki :)

Íme a legújabb mesefigurává alakított portréim:

 

 

Ha Te is szeretnél belépni a mesék kapuján és rajzfilmfigurává válni, vagy szeretnéd meglepni egy ilyen igazán páratlan, egyedi rajzzal szeretteidet... esetleg babaszületésre, szülinapra, névnapra, évfordulóra különleges ajándékot szeretnél adni... írj bátran a berzsaneszti@gmail.com email címre, várom leveled! Meglátod, ennek a meglepetésnek mindenki örülni fog! :)

If you want to surprise your loved ones, write me an email to berzsaneszti@gmail.com and I will change your picture into a lovely cartoon character!

A bejegyzés trackback címe:

https://esztiberzsan.blog.hu/api/trackback/id/tr628643456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása