Collection of Eszti Berzsan's drawings

Eszti Berzsán Illustrations

Eszti Berzsán Illustrations

Beauty Box

2016. április 15. - EsztiBerzsanIllustration

A vidám, mosolygós Szilvi azért keresett meg, mert vágyott egy logóra a kozmetikája számára :)

Olyan logót szeretett volna, ami kellőképpen vonzó, nőiességet sugároz, ezen kívül konkrét színek szerepelnek benne - amik már a kozmetika helységében megtalálhatóak. A logó szép legyen, esztétikát, harmóniát sugározzon, miközben képi megjelenítésében hozza a kozmetika nevének jelentését: Beauty Box, vagyis Szépség Doboz.

A színek a következők voltak: finom, pasztell zöld, rózsaszín, krémbarna. Elkészítettem Szilvi számára az első terveket, majd kiválasztotta az irányt. Ezután finomítottunk, véglegesítettünk, szűkítettük a kört, míg végül megszületett álmai logója, mely mellé az én kézírásommal szerette volna az üzlet nevét. A logó Szilvi vágyának megfelelően illusztratív jelleget kapott, finom, kézzel rajzolt vonalakból állt össze. Boldog vagyok, hogy segíthettem és együtt kialakíthattuk azt, amire vágyott. 

Íme a Beauty Box kozmetika vadonat új logója, mely majd a tervek szerint az üzlethelységet kívülről is díszíteni fogja:

 

beautyboxblograkicsi_2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://esztiberzsan.blog.hu/api/trackback/id/tr848630202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása