Collection of Eszti Berzsan's drawings

Eszti Berzsán Illustrations

Eszti Berzsán Illustrations

Becoming cartoon characters 2.

2016. február 13. - EsztiBerzsanIllustration

No, elérkezett az idő, hogy újabb képeket mutassak be Nektek. Úgy vettem észre, hogy nagyon szeretitek a fényképről rajzfilmfigurává alakított rajzokat, sokan érdeklődtök és mondjátok el, mennyire tetszik Nektek! KÖSZÖNÖM! :) Szenvedélyesen szeretem a munkámat, szeretek rajzolni és szeretek minden alkalommal belekerülni abba az időtlen művész-burokba, amibe minden rajzoló belekerül amikor elkezd alkotni. Amikor elkészülök egy-egy képpel, a legizgalmasabb várni a visszajelzéseket és megkapni a hálát és örömteli jó szavakat. Az alkotás öröme mellett ez is boldogság. 

Az alábbi képről mesélek néhány dolgot. A Mickey és Minnie-s kép egy izgalmas kihívás volt. A szerelmespár, akinek készült, szeretett volna Mickey és Minnie-vé változni úgy, hogy ugyanabban a ruhában, ugyanabban a pózban, ugyanott, a vízparton álljanak, mint a fotón... csak épp az imádott rajzfilm-egér páros formájában. Mivel a kész Mickey-s rajz olyan harmóniát sugároz, az ember talán nem is gondolná első ránézésre, hogy azért volt némi nehézség a pózzal... :) Mivel Mickey és MInnie feje jóval nagyobb, mint egy felnőtt ember feje, ki kellett kísérleteznem, hogyan tudják mégis forrón és szorosan ölelni egymást úgy, hogy a fejük nagysága ne akadályozza őket és ugyanabban a pózban tudják átkarolni egymást... :) Hát megoldottam! A szerelmes párnak nagyon tetszett a végeredmény... és Nektek? 

mickeyminnie.jpg

 

Ha te is szeretnél rajzfilmfigurává válni, vagy szeretnéd meglepni egy ilyen rajzzal szeretteidet... esetleg babaszületésre, szülinapra, névnapra, valentin napra, évfordulóra egyedi ajándékot szeretnél adni... írj bátran a berzsaneszti@gmail.com email címre, várom leveled! Meglátod, ennek a meglepetésnek mindenki örülni fog! :)

If you want to surprise your loved ones, write me an email to berzsaneszti@gmail.com and I will change your picture into a lovely cartoon character!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://esztiberzsan.blog.hu/api/trackback/id/tr588387608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása