Collection of Eszti Berzsan's drawings

Eszti Berzsán Illustrations

Eszti Berzsán Illustrations

Girl in hat

2016. január 25. - EsztiBerzsanIllustration
Szombat
Ez egy nagyon jól sikerült nap!
A kicsi Babám, Zoé megevett egy egész bébiételes üveggel a spenótból és pulykahúsból. Kitakarítottunk Robival. <3  Mindent együtt csináltunk. Aztán elmentünk sétálni a babával időben, ami nagy ritkaság, hogy összejön, mert hol ez, hol az szokott becsúszni. A baba, mint egy angyal, úgy aludt a babakocsiban... mint a mesében! Megittunk egy kávét, beszélgettünk, randiztunk. 
Hazafelé megbeszéltük, mit főzünk. Itthon együtt összeraktuk. Baba elálmosodott, Robi befejezte az ebédet, míg én altattam a Kicsit. Aztán feljött hozzánk egy nagyon kedves barátunk, ettünk, filmeztünk... és most este van. A békesség, ami itthon van olyan gyógyító és nyugtató, hogy leírhatatlan... ez a nap olyan volt, mintha szülinapom lett volna. 
Ma reggel úgy ébredtem, hogy muszáj festenem - még hozzá kézzel, papírra, ceruzával, festékkel... nem csak digitális táblával. Olyan régen volt, hogy volt erre időm! És adta magát a téma. Megláttam Réka fotóját facebook-on és megcsókolt a múzsa. Ez a festmény inkább inspiráció, amikor ránéztem a fotóra, egy ilyen lenyomat képződött bennem...
Saturday
This was a very good day! The peace is a healing and soothing here at home and this is so indescribable ... this day was like as if it had been my birthday. This morning I woke up with that concrete decision that I must paint today! And not only with digital pad, but with pencil and brush on real paper. It was so so long ago when I had time for this... And I got the theme: I just caught sight of Réka's portrait on facebbok and in that moment I had the inspiration. This painting is an impression...

A bejegyzés trackback címe:

https://esztiberzsan.blog.hu/api/trackback/id/tr798311194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása