Collection of Eszti Berzsan's drawings

Eszti Berzsán Illustrations

Eszti Berzsán Illustrations

Family Fireplace / Családi kandallónk

2016. november 10. - EsztiBerzsanIllustration

 

Kedves Olvasóim!

Megmutatom Nektek a családi kandallónkat... a dekorációval ebben a percben lettünk készen  az aljából még hiányzik a kandallófa, amit hamarosan pótlunk, de már nem bírtam várni azzal hogy megmutassam nektek A kandalló papír dobozokból készült, a külsejére hungarocell lapokból borítást ragasztottunk. !Ahogy ígértem Nektek, megmutatom a családi kandallónkat... a dekorációval ebben a percben lettünk készen az aljából még hiányzik a kandallófa, amit hamarosan pótlunk, de már nem bírtam várni azzal hogy megmutassam nektek  A kandalló papír dobozokból készült, a külsejére hungarocell lapokból borítást ragasztottunk. 

Már harmadik éve készítünk karácsony előtt kandallót. Annyira annyira hangulatos, hogy azt nem lehet elmondani!! Idén hungarocell levelek díszítik a mesevilágunkat... ó, habos kakaó, édes kalács, Mikulás ajándékok, mézeskalács, köntös, puha papucs, szerelem... Idén annyira igazi lett a kandallónk! És már nem csak mi ketten imádjuk... van, aki belekuckózik a kandallóba: a Kisbabánk! Ünnepváró hangulatban vagyunk! Alulra még kandallófák kerülnek majd... 

Nálunk minden bababarát: a kis mécsesek ledfénnyel világítanak... és a megszólalásig hasonlítanak az igazi gyertyalángra! Nagyon szeretjük... a babánk pedig nem égeti meg a kezét vele!

Our handmade family fireplace made of paperboxes  welcome sweet Holidays/ Our handmade family fireplace made of paperboxes  welcome sweet Holidays!

A bejegyzés trackback címe:

https://esztiberzsan.blog.hu/api/trackback/id/tr3111949023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása