Collection of Eszti Berzsan's drawings

Eszti Berzsán Illustrations

Eszti Berzsán Illustrations

Becoming Cartoon Characters 17.

2016. augusztus 16. - EsztiBerzsanIllustration

Sziasztok! :)

Ismét új portrékkal jelentkezem. Nagyon boldoggá tesz, hogy ennyire és ennyien szeretitek a képeimet. Megálmodtok egészen különleges és egyedi dolgokat, és együtt megvalósíthatjuk!

Amikor megkeres Valaki, hogy szeretne tőlem portrét rendelni, még olyan titokzatos a csomag... vajon mit rejt? Mire vágyhat...? Aztán én már azt is szeretem, ahogy kibomlanak a részletek: van, hogy mesélni kezd, mondja, mik az elképzelései... és van, hogy kérdezem. Mesés legyen, vagy valósághű, szabadba helyezzük a szereplőket, öltöztessük át őket... más mozdulattal szeretné a rajzon... együtt választjuk ki a fotókat, amikről a festmény készül, és már az elejétől, a megbeszélés folyamatától kezdve a festmény megálmodója is sajátjának érzi a készülő képet. Aztán jön az izgalom - mindkét fél részéről. A megrendelő izgatott várakozása a kész képre... és az én izgalmam, ahogy kibomlik, kialakul a kezem alatt megint valami új, megint valami egyedülálló... ami eddig még soha nem volt... és most létrejön. És persze az elmaradhatatlan és nem múló izgalom, amikor elküldöm: vajon szeretni fogja? Örül majd neki? ...óóóóóó és utána az öröm! A vonal mindkét végén... (vagyis hát a net mindkét végén :D ) Örül, boldog, mert életre kelt az álom... szuperhőssé változtattam, vagy hercegnővé... vagy végre lett egy gyönyörű családi kép, ami eddig nem sikerült... és engem elönt a boldogság, hogy ekkora örömöt adhattam egy újabb képemmel. És persze még valami: miközben rajzolom a képen szereplőket... hiába nem találkoztunk személyesen soha még... megszeretem őket, ismerősökké válunk :) :) 

Szenvedély ez, az alkotás szenvedélye amiben mindez benne van: az izgalom, a készülődés, a várakozás és a siker öröme, a végeredménnyel való elégedettség. Nagyon imádom ezt!

És valójában szenvedély maga a művészet... ahogy a semmiből valamit teremtek a tudásommal, a lelkemmel, a kezemmel és minden eddig felhalmozott tapasztalatommal, élményemmel... Ezek digitális festmények, ami azt jelenti, hogy ugyanúgy kézzel készül, mintha vászonra, vagy papírra festeném, csak digitális tollal egy digitális rajztáblára rajzolok, és amit rajzolok a táblán, a gépben jelenik meg... így a lehetőségek tárháza végtelen! :) 

És most mutatok néhány új portrét: 

 Ha tetszenek ezek az egyedi, különleges portrék, keressetek bátran, rendeljetek, írjatok nekem a berzsaneszti@gmail.com email címre! :) Lájkoljátok és kövessétek Facebook oldalamat, ahol minden nap találkozhatunk: Eszti Berzsán Illustrations

Várom leveleteket! 

If you like my portraits, write me an email to the berzsaneszti@gmail.com address, and order a picture!! :) It is really unique. 

A bejegyzés trackback címe:

https://esztiberzsan.blog.hu/api/trackback/id/tr8910415328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása