Collection of Eszti Berzsan's drawings

Eszti Berzsán Illustrations

Eszti Berzsán Illustrations

Three loves

2016. január 25. - EsztiBerzsanIllustration

Nincs ahhoz fogható, amikor előttem van egy üres papír, körülöttem szépen elrendezve várnak az eszközeim - szépen hegyezett ceruzák, ecsetek, festékkockák, tiszta víz az ecsettálban... és a fejemben ott a kész kép. Az alkotás öröme és izgalma ott bizsereg minden porcikámban. Alig várom, hogy a kisbabám elaludjon és leülhessek alkotni. Kétségkívül szerelmes vagyok a férjembe, a kicsi babánkba és az alkotásba! És így teljes az életem. 

Ez a Vivienne Westwood illusztráció a mi idilli vasárnap délutánunkon készült. 

There's no comparable feeling when a blank paper is laying on the desk waiting for me to draw. There are the drawing tools around me - sharpened pencils, soft brushes, clear water... and I have the full picture in my mind. The joy of creation is tinglinging in me and I can't wait for my baby to fall asleap so I can sit down to draw. Admittedly I fell in love with my husband, my little Baby and creation too! And this way my life is so complete. 

I made this Vivienne Westwood illustration on Sunday afternoon. 

A bejegyzés trackback címe:

https://esztiberzsan.blog.hu/api/trackback/id/tr58310978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása