Collection of Eszti Berzsan's drawings

Eszti Berzsán Illustrations

Eszti Berzsán Illustrations

In Brasilia

2016. január 15. - EsztiBerzsanIllustration

Az Azénruhám alkalmi ruha Szalon felkérésére hetente néhányszor illusztrálom elkészült ruhakölteményeiket. Most egy olyan ruhát rajzoltam meg, amit tulajdonosa Brazíliában, egy barátnője esküvőjén vendégként viselt. Nagyon szerettem rajzolni ezt a képet, jöttek a gondolatok, az ötletek... fújja a szél a haját, lebbenjen két felé a szoknya rész... (a kesztyű nem volt az öltözet része, saját ötlet), rajzoljunk rá egy kesztyűt is... még elegánsabb lett! ...és végül ez az alkotás született.

The Azenruham Wedding dress Salon asked me for drawing their dresses. Now I made this drawing of a dress, which was wore by it's owner is Brasilia, on a wedding day. I loved drawing this picture, love the wind blowed blond hair and love the amazing skirt! 

 

csipkesbrazil.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://esztiberzsan.blog.hu/api/trackback/id/tr868276240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása