Collection of Eszti Berzsan's drawings

Eszti Berzsán Illustrations

Eszti Berzsán Illustrations

Welcome!

2015. december 13. - EsztiBerzsanIllustration

 fejleclogoval.jpg

 

This is my first post on this brand new site. This is my new online home... Please welcome, breathe deeply and drink in the air of my illustration world. Uffff... jep! We are surrounded by empty white walls, anything is anywhere yet. But now I'll start to decorate these walls with different pieces of my artwork.

I draw since I can remember. I'm always illustrating everything in my mind, and later these pictures end up on my paper. I love the appearance of the fine lines on the brand-new white paper. The world opened before me through creating artworks... and I'm still lovin' it! Drawing is my Love. 

Please enjoy my pictures!

 

Eszti Berzsán

 

Üdvözöllek az Eszti Berzsán Illustration blog oldalán! Vadonat új blogom legelső posztját olvasod éppen.

Gyere, lélegezz mélyeket és szívd be az illusztráció határtalan világának levegőjét az én új online otthonomban... Uhhh... persze, persze! Ha körülnézünk, csak üres, fehér falakat látunk, sehol semmi. De hisz épp ezért vagyunk itt. Elkezdem kidekorálni a falakat különböző témájú alkotásaimmal, a végén meg már nem győzzük majd kapkodni a fejünket...

Hogy mióta rajzolok? Még beszélni sem tudtam, már rajzoltam. Általában gondolatban mindig illusztrálok, bármerre is járok napközben, bármit is csinálok. Az események kész rajzok formájában jelennek meg a fejemben, aztán egyszer csak a papíromon kötnek ki. Szeretem, ahogy a szépen ívelt vonalak betöltik a hófehér papírt és a kezem alatt életre kelnek a figurák... A világ a rajzoláson keresztül tárult ki előttem s a rajzolás azóta is a szerelmem. 

Szeretettel látlak, időzz nálam, ameddig kedved tartja, remélem örömödet leled majd képeim nézegetésében!

 

Berzsán Eszti

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://esztiberzsan.blog.hu/api/trackback/id/tr48169440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása