Collection of Eszti Berzsan's drawings

Eszti Berzsán Illustrations

Új helyre költözött a blogom!

2018. május 22. - EsztiBerzsanIllustration

Helló Drágáim!

Új helyre költözött a blogom, immár minden egy helyen van, szuper honlapomon, amit itt találtok: 

www.esztiberzsan.com 

A blogolást folytatom, de kicsit másképp... nagyon személyes, bővebb a blog, imádom írni, gyertek, olvassátok! :D Az új blogot ide kattintva érhetitek el:

www.esztiberzsan.com/blog

Találkozzunk a honlapomon!!! 

...és minden nap a Facebook oldalamon: www.facebook.com/esztiberzsan

...illetve az Instagram oldalamon: www.instagram.com/esztiberzsan 

Millió puszi, ölelés: Eszti. 

2017 év végi Celebes RTL-es

Annyira izgalmas volt ez a december! És milyen nagy meglepetéseket hozott nekem...!

2017. december utolsó hetén meghívást kaptam az RTL Klub Reggeli című műsorába, ahol a gyönyörű és imádnivaló Peller Annával és műsorvezető társával, Garami Gáborral élőben beszélgethettem a Celeb vagyok, ments ki kinnen című dzsungel-reality szereplőiről rajzolt sorozatomról. 

Nagyon boldoggá tett, hogy erről a grafika-sorozatomról cikkek is jelentek meg az interneten több portálon is. 

https://www.facebook.com/RTLKLUB/posts/1767767243257909

http://rtl.hu/rtlklub/reggeli/hoppa-lukacs-miki-zsiraf-pumped-gabo-pedig-szurikata-lett

https://hu.wikipedia.org/wiki/Vil%C3%A1gnapok_%C3%A9s_nemzetk%C3%B6zi_akci%C3%B3napok_list%C3%A1ja

 

 

2017 év végi naptáras-bögrés

2017 november-december nagyon izgalmas és eseménydús volt számomra. Annyi minden történt, hogy utólag csak ámulok, hogy tudtunk mindent ügyesen és naprakészen kézben tartani. Többesszámban beszélek sokszor, mert hárman vagyunk: Robi,Eszti és Zoébaba. Együtt dolgozunk, együtt evezünk az élet tengerén... és támogatjuk egymást az elvégzendő feladatokban... szóval, akkor mesélek... :D

Nekünk már van egy nap rutinunk, ami egy év alatt alakult ki ilyenre, amilyen most... Bár csak 24 óra egy nap, de igyekszünk mindent belepasszírozni, amit csak kell és lehetséges... :D A napjainkban benne vannak a családi teendők, hozni-vinni a babát, reggeli-otthon, kakaóval, szívószállal, békésen az asztal körül hármasban, olyan igazi romantikus hangulatban, annyira szeretem, amikor sikerül ebben a végtelen reggeli nyugalomban indítani a napot, utána valahogy még jobban sikerülnek a dolgok! Aztán... ebéd/vacsi együtt valahol, kimozdulunk, "lemozgatjuk" az energiáinkat, minden nap levelezünk (ez nagyon sok időt vesz igénybe), ezúton is nagyon köszönöm hogy írtok, kérdeztek, és várom is leveleiteket! Csoda aranyosak vagytok! :D Aztán találkákat, megbeszéléseket szervezünk-intézünk, csomagolás, posta, nyomda, megrendelések felvétele, teljesítése, szaladás jobbra-balra, mindig annyi intéznivaló gyűlik össze, javíttatni-karbantartani a számítógépeket, a munkánkhoz szükséges kütyüket, és ezen felül ott a királynő... mindenek felett való szent idő: az én alkotóidőm. Ezt Robi és a baba annyira cukin megadják nekem, lehetővé teszik úgy, ahogy én szeretem, ahogy szükségem van rá... nem is tudom elégszer megköszönni nekik! Ilyenkor szeretem ha körülöttem vannak, de  mégis kicsit ki tudok maradni a körből, elvonulok, létrejön a varázslatos buborék körülöttem, az a titkos "szoba", ahol megszületnek az új csodák. Ilyenkor pezseg a vérem, jön az alkotó energia, imádom, amikor jönnek az új ötletek, megnyitok egy csapot, és folyik az ihlet... ezek tényleg csodaidők!!! 

Na ezt az elcsendesedést és elvonulást, az alkotás szentélyét nagyon nehéz volt megtalálni november-decemberben a sok minden közepette, így már vártam a szünetet, hogy majd alkothassak... De olyan emberi kicsinységgel találtam magam szembe, mire a 'végreittaszabadidőm'- höz eljutottam, amire nem számítottam: egyszerűen elfáradtam :D 

Annyira, hogy még rajzolni se volt erőm. És akkor jött a karácsony, az első igazi, a varázslatos... amire már biztos, hogy fog emlékezni a mi kicsi babánk! hát ezt most csodálatosan meg kell csinálni...-mondtuk mindketten... és akkor belevágtunk!!!! És ha fáradtan is, de megcsináltuk, és gyönyörű lett, fényes, illatos, varázslatos, mesebeli, ünnepi, díszes, csodás karácsony... erről az előző posztomban olvashattok is egy naplórészletet... 

A november-decemberi pörgés első állomása a naptár áradat volt, ami egy hirtelen ötletből fakadt! Egy nagyon kedves követőm írt nekem Facebook-on az oldalamra https://www.facebook.com/esztiberzsan/

hogy milyen nagyon jó ötlet lenne az egész évi kedvenc rajzaimból, grafikáimból készíteni egy saját naptárat...

 

Arra gondoltam, miért is ne? Feltettem hát a kérdést az oldalon: szeretnétek, ha lenne egy BerzsánEszti naptár 2018-ra? A reakció minden előzetes várakozást felülmúlt: több, mint 1000 lájkot kapott a kérdés, és több, mint 200 komment érkezett, hogy mindenképpen szeretnék! Erre nem lehetett nemet mondani... így már érdemesnek láttuk Robival belevágni ebbe a nem kis projektbe, mert így reményeink szerint nem az asztalfióknak gyártatjuk majd le az új csodanaptárat. Összerakni, kiválogatni, megtervezni, kitalálni nem is olyan kicsi és könnyű feladat egy ilyen naptárat... de elkészültünk vele, és az előrendelések folyamatosan érkeztek hozzánk. A levelek naprakész megválaszolása, az adminisztráció, a tördelés plusz energiákat vettek igénybe az amúgy is teljesen beosztott napirendünkből, úgyhogy tényleg MIkulásgyárrá változott az életünk! :D De szerettük, nagyon pörgősek voltak a napok, a Babánk pedig mindenben részt vett. Amikor kalandos út után végre megérkeztek hozzánk a várva-várt naptárak, velünk számolta, csomagolta, nyomdázta a borítékokat, segített címezni! Igazi cuki karácsonyi angyalka lett belőle :D :D 

Aztán a naptárral szinte egyszerre megérkezett az első bögre szállítmány. Ez volt az újabb izgalom.

Először magamnak rajzoltam egy bögre mintát... csak kitettem, hogy megmutassam... és elkezdtetek írni, írni, vágyni, kérni, rendelni. Nos, akkor - mivel jött a karácsony és vele az ihlet is - egyre több karácsonyi mintát készítettem, és felvonultattam őket egy albumban, hogy megmutassam, miből tudtok választani. Több, mint 30 féle grafikámat lehetett bögrére nyomva rendelni karácsony előtt. Nagyon izgalmas volt, hogy minden egyszerre történt... és közben természetesen készítettem a portrékat, a karácsonyi képeket, ami hosszú-hosszú órákat vesz igénybe és engem teljesen kivesz a forgalomból (tehát én ha alkotok, akkor én megszűnök létezni, körülöttem történhet bármi, akkor én alkotok, és ezer százalékkal, minden idegszálammal és porcikámmal arra figyelek, amit csinálok éppen), megrendeléseket, mindent-mindent időre! Kinek személyes, kinek postai küldés, a leveleket ellenőrizni, megválaszolni... mondom, nagyon pezsgett az élet körülöttünk! Plusz persze ott volt a Babánk, egy 2,5 éves kisgyerek nagyon mozgékony, kíváncsi, tevékeny, tele ötletekkel, kísérletező vággyal, és hatalmas energiával!!!!! 

 

 

 

 

 

Végül nagy iram volt, de karácsony előtt csillagos ötösre vizsgáztunk!!!!! Megérkeztek a naptárak és a bögrék is hozzátok épségben! Ez nagyon megnyugtató érzés volt... de azért karácsonyra úgy éreztük, kell egy kis szünet végre... roppant sürű időszak volt, és nagyon szép is! Mert együtt csinálhattam végig a szuper kis csapatommal, azokkal, akik nélkül ez az oldal, az Eszti Berzsán Illustrations sem létezne, akik nélkül nem érezném a színeket, nem látnám a fényt, és nem hallanám a zenét. Robi és Zoé, ők az én csapatom, velük pedig minden sikerül! 

Boldog új évet kívánok!!!!

Drága drága Olvasóim!

 

Először is nagyon boldog új esztendőt kívánok Mindenkinek!!!! :D Hihetetlen, de már 2018-at írunk, és valahogy vissza is zökkent minden a normális, rendes kerékvágásba az ünnepek után. Ó, azok a csillogó, gyönyörű ünnepek. Imádom! Imádom a karácsonyt, imádom a két ünnep közti időt, a dekorációt, a családi talikat, a finom falatokat, az ünnep emelkedett hangulatát, a gyönyörű karácsonyi zenéket... és legjobban azt szeretem, ahogy a babám szemében ott csillog a csodavárás izgalma. Ez leírhatatlan!!!

 

 

Karácsonyi naplóm: 

December 25. 8:10 
Még alszanak. Hosszúra nyúlt a tegnap este, hosszúra nyúlt ez az év is... Itt vannak mellettem, nézem őket, olyan szépek, olyan békés minden. A múlton merengek és a tegnapi tökéletes estén... Régen, klasszikus ‘Csendes éj’ aromájú gyermekkorom varázslatos karácsonyain a mamám szedegette csöndben, észrevétlen a szerteszét dobált, szétcincált csomagolópapír-cafatokat egy nagy zsákba, hogy kordában tartsa a gyerekzsivalytól hangos karácsony izgatott, nyüzsgő hangulatát. Gyerekek voltunk, csodára várva az ajándékokat kutattuk, csak az számított, vajon van-e még valami a fa alatt a nevünkkel... a miénk volt a varázslat, csak élveztük, lubickoltunk abban, amit valaki más készített elő: gondos felnőttkezek hosszú órákon át takarítottak, főztek, díszítettek, terítettek, beszereztek, kitaláltak, megalkottak... azért, hogy örüljünk.

Most csak nézem a kibontott ajándékokat, ahogy rendben sorakoznak a fa alatt, tegnap én szedegettem a csomagolópapírokat... a frissen húzott karácsonyi ágyneműre téved a szemem, még ez is tökéletes, eszembe jut, hogy a nagy sütés-főzés után a konyha is rendben vár majd ma reggel, szép tiszta, rendes, ünnepi az otthonunk, mesebeli díszítéssel, a vacsora csodás lett, finom, az eddigi legjobb, amit valaha főztem, annyira akartam, hogy jó legyen... és sikerült! 
És azon gondolkodom, hogy az egészben az a furcsa, hogy most először a varázslatot a férjemmel mi ketten csináltuk Valakinek azért, hogy örüljön, hogy lássuk a szemében azt a csodát, amitől tényleg tökéletes lesz egy karácsony. Nincs kétség, ezen a karácsonyon átvettem a stafétát - pedig ezt így előre nem terveztem el, csak csináltunk sorban mindent, mert éreztük, hogy ez lesz az első igazi, amire már emlékezni is fog... - és azt hiszem, felnőttem a feladathoz, amit régen én kaptam, azt most tovább adom... hihetetlen! 
...pedig azt hittem, nem fog sikerülni, hosszú és nehéz volt ez az év több szempontból is, és bizony úgy igazán el is fáradtunk. De mégis sikerült!
És mire minden elkészült, bennem is olyan várakozás lett, mint gyermekkorom karácsony estéin! Mintha nem Robival, mi ketten készítettünk volna elő mindent, csak egyszerűen ott várt minket a terített asztal, a szép fa, az illatok, a fények...

...egymásra néztünk, és ott volt a karácsony. Éreztük mindketten a meghitt, családi titkot, hogy ez a karácsony most tényleg a miénk, csak a miénk. Ott a kis fiókánk a fa alatt, úgy nézi a fényeket és az ajándékokat, olyan áhítattal, hogy fényképezni sem akarok... csak beszívni a pillanatot örökre.
Késő van már. Lehalkítom a fényeket. Mindenki új, ünnepi pizsiben... örököltem a hagyományt. Együtt, hárman összebújva filmezünk a nagy ágyon, a film után édes, karácsonyi meglepetésekkel teli álomba merül a Kisbabánk, mi ketten pedig ugyanazt érezzük: egy jóleső békét, nyugalmat, minden összejött, minden sikerült... és ezt mi varázsoltuk ide... ma este egyszerre voltunk felnőttek és gyerekek, és együtt vagyunk. Nem is kell más. (B.E.)

 

 

December 27. 10:15

Hozzád bújok csendben, válladra hajtom a fejem. A délelőtti nap bemosolyog az ablakon, melengető fényét nézem, a kis Angyalkánk a karácsonyfa alatt az egyik új ajándékával játszik. Pihenünk. Még mindig karácsony van, nekem szilveszterig az marad. Kell ez a csönd, jó, hogy ma végre semmit nem csinálunk. Semmit? Elgondolkodom ezen... dehogy semmit! Valójában most csináljuk a legeslegfontosabbat... együtt vagyunk, végre együtt. És a legfontosabbra használjuk az időt: egymásra. Most érzem, mennyire kell, mennyire hiányzik a megállás, az igazi csönd, a ‘csakmiegyütt’.
Az év olyan, mint egy nagy, izmos vonat, kattog, zakatol, zúg, megállóról megállóra halad előre hegyeket átszelve, völgyekbe merülve, minden erejével megint egy nagy, meredek hegyre felkapaszkodva, nincs megállás, mert oda kell érni a következő állomásra, várnak rá, sietni kell, minden fém, minden apró csavar azért dolgozik a nagy rendszerben szakadatlan, hogy előrehaladás és biztonság legyen.
És végre, végre egy végállomás... talán az egyetlen végállomás az évben, amikor a gépek egy időre megállnak, a forróság alábbhagy, az utasok is mind leszállnak, a vezető megpihen.
Jó a csönd, csak a kis rigónk csivitel itt mellettünk, mi pedig most erőt, ízt, fényt, kitartást gyűjtünk. Betakar a béke.
(B.E.)

 

December 31. Szilveszter napja.

Szerintem mindig misztikus az újév pillanata, amikor ott hagyjuk az óévet és beköszönt a titokzatos új esztendő... az a bizonyos nagy visszaszámlálás... amikor két másodperccel azelőtt még idén volt, most meg már minden tavaly... ez csak úgy megtörténik velünk, visszatartani, siettetni, elkerülni, ismételni nem lehet.... csak átélni, bánni vagy örülni neki, megkönnyebbülten felsóhajtani vagy szeretni... ilyen a szilveszter, ilyen az új év kezdete. Mindig vegyes, mindig könnyes-mosolygós... én azt kívánom, hogy mindenkinek legyen nagyon vidám, önfeledt az év utolsó napja, emlékezzünk a jóra, ami adatott, a szépre, amit hozott a 2017-es esztendő, és éjfélkor ha tehetjük, fogjuk meg azoknak a kezét, akikkel együtt haladunk az élet útján, akik jövőre is a legfontosabbak lesznek számunkra. Nagyon-nagyon sok puszit küldök és egészségben, szeretetben, sikerekben gazdag, áldott, boldog új évet kívánok Mindenkinek!

 

És végül az új esztendőre ezt kívánom most Nektek: 

Helló új év,
Fényes 2018!
Legyen tele idén
Az összes kamrapolc!
Kívánok most én Tenéked
Csupa szépet, Csupa jót,
Minden kívánnivalót,
Legyen pénz a pénztárcádban,
Ízes bor a pohárkádban,
Friss étel az asztalodon,
Kedves család, Meleg otthon,
Gondok messze kerüljenek,
Legyen béke és szeretet,
Egészség, szép gyerekek! 
Mindened, amid csak van,
Viruljon ki boldogságban,
S legyen részed sok csodában!
(B.E.)

 

Boldog, békés, szép új esztendőt kívánok 2018-ra!

 

Becoming cartoon characters 29.

Sziasztok! :D Ismét hoztam a legújabb portrék közül egy szép kis csokrot... :D Minden portré különleges, egyedi, nincs belőle még egy a világon... és mindegyiknek külön története van. Nekem nagyon megtisztelő feladat és egyben izgalmas kaland, amikor megbíztok családi emlékek, közös pillanatok, álmok megvalósításával. Hosszú órákat töltök egy-egy kép elkészítésével, nagy gonddal, szeretettel húzok minden vonalat, és azokra gondolok közben, akiket a kép ábrázol és akik kapják majd... sokszor nagyon összetett feladat egy-egy portrévarázslat elkészítése a sok apró részlet miatt, amik szerepelnek a képen illetve a több fénykép miatt, amik alapján egy-egy kép elkészül. De megéri a törődés és a részletes, finom munka, mert a végén olyan lesz a végeredmény, hogy én magam is szeretettel és hosszan tudom nézegetni... imádom mindet egytől egyig, és szeretlek Titeket!!!! Köszönöm, hogy vagytok, hogy követitek az oldalam, hogy nap mint nap annyi levelet írok nekem, és ilyen csodákra adtok nekem megbízásokat! Sokszor puszillak Titeket!!!!!!! :) 

Eszti.  

 

Cathy rajzaim / My Cathy drawings

Cathy and the style

 

Egy pohár édes bor megédesíti a tavaszváró pillanatot. / Gucci ready to wear and a glass of sweet wine. Just for the perfect day

 

 

Cathy and the style. louisvuitton fashion

 

 

Jöjjön most egy narancs és türkiz hangulat...

 

Hoztam színes, finom fagyikat mára... hátha kisüt a nap is.

 

Helló Hétvége! Élvezzétek a pillanatot

 

 

 

 

Max Mara show margójára Trópusi Tavasz a szoknyákon, blúzokon, felöltőkön!  / Tropical 2017, Max Mara

 

 

 

Vasárnap Milánóban / Sunday in Milano

 

 

Nemzeti ünnepünk alkalműból Cathy egy híres magyar tervező, Sándor Szandra ruháját viseli. Nanushka.

 

 

 

 

 

Most itt az újabb, egy D&G virágos ruhacsodát rajzoltam meg Cathy-stílusban Igazi romantikus vintage hangulat...! / My latest Cathy and the Style post was on the 15th of March... so it was quite far! But now here you are the newest D+G flower patterned dress, drawn by me in Cathy-style. Really romantic vintage feeling...

 

 

 

Legyen szép napotok, jó éjszakát.

 

Puszi Eszti 

A zene szerelmesei / Music lovers

 

Kedves olvasóim!

Ámulok és bámulok, ahogy ezeknek a csodás tehetséggel megáldott embereknek az életét tanulmányozom, hogy a Nagyok életútjaiból milyen sokat lehet tanulni...! Egyikük személyisége ilyen, a másiké olyan, de mind egyedi-különleges-egyszeri-megismételhetetlen csoda! me a zene következő világhírű szerelmese: 

Franz Joseph Haydn (1732-1809) a bécsi klasszicizmus első nagy alakja, osztrák zeneszerző, karmester, tanár volt, egyike a legtermékenyebb zeneszerzőknek. Hatalmas életmű... és micsoda életút! Ha az ő életére gondolok, egy nagy görbe jelenik meg előttem, ami nagyon mélyről indul és szép ívvel a magasba fordul...a kis Haydn túl korán megélte a nagy szegénységet, megküzdött azért, hogy tanulhasson, aztán pedig felnőtt korában nem mindennapi, csillogó magasságokba röpítette az élet... 5és fél évesen elkerült a szülői háztól és saját elmondása szerint több verést kapott, mint ételt, ám még idős korában is hálával gondolt nevelőapjára, aki lehetővé tette számára a tanulást.

Haydn élete nagy részét a művészeteket támogató fertődi Eszterházy grófok udvari zeneszerzőjeként és karmestereként töltötte, ahol az akkori Európa legjobban felszerelt színházának pezsgő életét irányította. Jó hírneve fokozatosan nőtt, egyszer például egy gyémántokkal kirakott szelencét kapott a spanyol királytól, mellyel az uralkodó a művész iránti tiszteletét fejezte ki. 

Hatvan éves korára rajongott érte London, Wales, Bécs... nagyon nagy hírű zeneszerző lett, egyenesen imádták. Az angol királynőrendszeresen meghívta a Buckingham-palotába és még nyári lakot is felajánlott neki, hogy nyaranta együtt zenélhessenek.Londoni koncertsorozata után már mind anyagilag, mind emberileg elég független tudott lenni ahhoz, hogy csak a saját elképzeléseit vegye figyelembe döntései meghozatalában és életét az alkotásnak szentelhesse, így élete hátralevő részét ismét az Eszterházyaknál töltötte. A zenében formabontó, újszerű zenei megoldásokat használt, melyek a barokktól már a romantika felé mutattak...

 

 

Mostanában a Klasszik rádiót hallgatjuk, nagyon megnyugtatóan hat a klasszikus zene az idegekre és meg is ihlet ...szóval indítok egy új sorozatot a zene szerelmeseiről... Wolfgang Amadeus Mozart (1756–1791) osztrák zeneszerző, karnagy, zongorista volt, neve talán mindenki számára ismerősen cseng... a csodagyerek első zeneműveit hat évesen, vígoperáját tizenegy évesen, opera sériáját tizennégy évesen komponálta... bámulatos, hogy a tehetsége már milyen hamar megmutatkozott, igaz? Valódi zseni volt, akinek egész élete nem volt hétköznapi és alkotó életének hátrahagyott gyümölcseit a mai napig élvezhetjük. 

 

 

Tádádádámm-Tádádádámm... íme Beethoven, a zene Mozartja  Ludwig van Beethoven (1770-1827) Haydn és Mozart mellett a bécsi klasszika harmadik nagy alakja. Igazi művész volt, ami abból is látszik, hogy bár életében számos személyes problémával küzdött, ezek nem vették el alkotókedvét. Az átélt fájdalmak és nehézségek, elérhetetlen szerelmek erős sajátos jelleget adtak szerzeményeinek. Hihetetlen belső hallása volt, ami lehetővé tette, hogy hallásának elvesztése után teljesen a komponálás felé fordulhasson. Siketen pont valami olyasmivel foglalkozott, ami a füleknek ad gyönyörű pillanatokat... milyen érdekes az élet! Beethoven gyakorlatilag legyőzte sajàt korlátait és valami örök-maradandót adott a világnak. A zene szerelmese volt, utolsó leheletéig komponált. Nagyon szerette a magányos sétákat a szabadban, fő művei közül is sok nyerte el végleges alakját egy-egy padon...

 

 

 

Klasszikus zenehalgatásos nyugodt napot nektek. 

 

Puszi Eszti 

Disney fashion díváim / My Disney fashion divas

Sziasztok! 

Kedvenc Disney hercegnőink szuperszexy, csillogó divatillusztrációkként megrajzolva... itt a legendás hercegnők ihletik a színeket, a fantázia szabja a ruhákat és szívvel-lélekkel rajzolom meg őket!

Aranyhaj / Rapunzel. Az első Disney fashion dívátű, íme a kész kép.../ Rapunzel is my first fashion diva, I was drawing her in live yesterday 

 

 

Alig vártam, hogy megrajzolhassam a csupa-csupa csillogó, piros-sárga-kék ruhacsodát!!! A fashion dívák sorozat második tagja: Hófehérke / Snow White. Csudacsillámporos mesenapot Nektek!!!!!! The second picture of the Disney fashion divas series, Miss Snow White 

 

 

Az életben egy-egy megtett lépés után már nem szabad bánkódva hátranézni, "mi lett volna, ha..." Ami volt, elmúlt, a jelen most van... csak pozitívan!!! ...és ne feledjétek: a felhők fölött mindig süt a nap! Tündérmesés, csillogó, varázslatos napot kívánok legújabb Disney divatillusztrációmmal / Once you made a step forward in life, never look back with sorrow. Forget you „what if-s”… Past has passed, be present… stay positive!!!…and do not forget: every cloud has a silver lining! Have a fairy bright evening with my recent Disney fashion illustrations!

 

 

 

Hoztam egy újabb Disney dívát, Belle-t. Tegnap este élőben rajzoltam Beachtime is here. Have a fairy weekend with the newest fashion princess, Belle 

 

 

A kis hableányka divatillusztráció csak Nektek / The little mermaid fashion illustration just for you 

 

 

Íme Pocahontas hercegnős divatillusztrációm... persze tudjuk, hogy örökké tart a nyár! Gyönyörű napot, színes, lágy mesebeli szelet / Here you are Princess Pocahontas, my newest fashion diva. This is the last summer weekend but we know summer lasts forever 

 

 

Mit csináljak...? Ez van! Divathercegnős lázban égek, most imádom rajzolni őket, feldob, kikapcsol, lelazít, pihentet és vonz, míg az összeset meg nem rajzolom Jázmin hercegnős!!!!! / What could I do? I'm simply in love with my Disney divas and I can't stop drawing till they're all in my album

 

 

 

 

A legálmodozóbb hercegnő következik, Csipkerózsika Íme legújabb Disney fashion illusztrációm... vajon miért a kék-rózsaszín átmenet? Csodacsillámporos délutánt Mindenkinek!! / Here is Sleeping Beauty's fashion drawing. I love it!

 

 

 

 

Megara inspirálta a következő Disney díva divatillusztrációmat Mit is mondhatnék... egyszerűen imádom rajzolni ezeket a hercegnős fashion rajzokat na engem például ez mostanában boldoggá tesz legyen csodaszép napotok!!! / This is my newest a Disney fashion diva inspired by Megara 

 

 

 

 

Voila itt az újabb Disney fashion díva: Tiana / Newest Disney diva: Tiana 

 

 

Hoztam egy kis lilát mára íme Esmeralda, legújabb Disney díva divatillusztrációm Pörög a nap, zajlik az élet, jó munkát, vidám napot kívánok Nektek!!! / Brought you some purple for today! This is Esmeralda, my newest fashion diva, inspired by Disney Have a beautiful day! love: Eszti. 

 

 

 

 

Éjfél ide vagy oda, nem bírtam magammal már vágytam egy kis divatrajzolásra... elkészítettem hát következő Disney díva divatillusztrációmat, Meridát. 

 

 

 

Elkészült a legújabb Disney fashion dívámmal!!!! Mulan 


 

 

Ujjabb Szerelemrajz...vidáman... Veletek!!!! nagyon nagy boldogsááág... elkészítettem hát következő Disney díva divatillusztrációmat, Elsa. 

 

 

 

 

Csudacsillámporos mesenapot Nektek!!!!!! 

 

 

Az én szafarim / My szafari

Sziasztok!

Hoztam megint valami izgalmasat Az én szafarim... a divat, a fantázia és a természet világa eggyé formálódik a papíromon... meglátjuk, mi sül ki belőle! / I brought something exciting for today. My safari... the nature, the world of imagination and the world of art come together on my paper... we'll see what's coming out of this...!

 

 

...és akkor jöhet az egész alakos zsiráf-fashion / ...and the full figure giraffe-fashion

 

 

A szafaris sorozatom legújabb darabjával / This is my newest Safari fashion illustration

 

 

Íme az orrszarvú ihlette legújabb szafari fashion illusztrációm... / Here are the latest safari fashion illustrations inspired by the rhinoceros ...

 

 

Íme az oroszlán ihlette legújabb szafari fashion illusztrációm... / Here is the latest safari fashion illustration inspired by the lion ...

 

 

és teljes alakosan... / and in full shape ...

 

 

Puszi Eszti